Välkommen till den främsta leverantören av Angus-boskap runt om i världen. Om du letar efter en pålitlig webbplats där du kan köpa Angus-kor, är du på rätt plats.

Angus-rasen har sitt ursprung i Skottland från grupper av närbesläktade nötkreatursraser som är inhemska i shiren Aberdeen, Kincardine och Angus. Existensen av dessa raser går tillbaka över 1000 år.

Uppbackad av 10 års framgång har vi sålt friska Angus-boskap till olika platser över hela världen till mycket överkomliga priser. Våra Angus-kor är i genomsnitt 150-165 cm mankhöjd på våra mogna tjurar. Genomsnittlig levande kroppsvikt för den mogna angus varierar från 590 till 885 kg. Och levande kroppsvikt för de mogna tjurarna är mellan 870 – 985 kg.

Tveka inte att kontakta oss om du letar efter Angus boskap online. Maila oss på: infodairylivestockfarm55.com@dairyfarm.

KARAKTERISTIKA PÅ ANGUS-RASEN

Angus är medelstora, muskulösa djur, kända som en kadaverras. De används flitigt i korsning för att förbättra slaktkroppens kvalitet och mjölkningsförmåga. Angus är en föredragen ras för den japanska högkvalitativa nötköttsmarknaden på grund av deras benägenhet att marmor, deras vita fett och ljusröda magra kött. En undersökningsras, de används också som en genetisk avhornare.

De är helt svarta till färgen men en liten mängd vitt är tillåtet på underlinjen, bakom navelärret. Angus mognar tidigare än andra brittiska raser. I vissa besättningar har dock större, längre och senare mogna djur valts ut.

Rasen är känd för enkel kalvning. Inspelning av framföranden är allmänt utövad. Angus var den första som producerade en fadersammanfattning med hjälp av det genetiska utvärderingssystemet för grupprasplan. Våra lantbrukare kan förse köpare med avelsplan EBV (Estimated Breeding Values) från Angus Breed plan och Group Breed plan.

VARFÖR VÄLJA OSS

Nuförtiden är det mycket viktigt att köpa djur av mycket god kvalitet. Eftersom bra kvalitet, friska, aktiva och sjukdomsfria djur alltid säkerställer bra produktion och maximal vinst.

Trots de störningar som orsakats av coronaviruspandemin och den ekonomiska krisen vi står inför orsakade av kriget i Ukraina, har våra besättningar män och bönder kunnat klara av dessa utmaningar och producera friska djur av mycket god kvalitet.

Kontakta oss om du är intresserad av att köpa friska och kvalitativa Angus nötkreatur.

VÅRA VÅRA NATUR

Att ta väl hand om djuren är nyckeln till en framgångsrik Angus boskapsuppfödning. Så vi ser alltid till att ta väl hand om våra djur. Avmaska och vaccinera dem i tid. Och försök alltid hålla god kontakt med vår yrkesutbildning.

E-POST: INFODAIRYLIVESTOCKFARM55.COM@GMAIL.COM

Leave a Comment